Empresa

DECMAR VALLÉS SL, fundada el 1998, neix amb una clara vocació de servei  al client, amb la finalitat de proporcionar, a través de la professionalitat dels nostres tècnics i empleats, la materialització d’un projecte en una realitat sòlida i gratificant.

Les nostres principals directrius, PROFESSIONALITAT, TECNOLOGIA I INNOVACIÓ, ens van permetre obrir i fidelitzar un mercat mancat d’aquests serveis.

Situada sota la bella muntanya de Sant Llorenç de Munt, a la localitat de Terrassa, a Barcelona, disposem d’una excel·lent comunicació terrestre i ferroviària per facilitar tant els subministraments com les expedicions i l’atenció al client.

A  DECMAR VALLÉS SL,  estem dedicats al subministrament, la manipulació i la instal·lació de tot tipus de marbres, granits, pissarres o pedra maresa (tant nacionals com d’importació) i materials compactes en quars d’última generació. Som distribuïdors de marques de gran prestigi, com podem ser SILESTONE, COMPAC, CAESARSTONE … Materials de màxima garantia, qualitat i versatilitat; introduïts actualment en els ambients i els projectes més sofisticats i exigents.

Disposem de maquinària específica actual i de control numèric, així com d’utillatges que la nostra experiència i professionalitat ens han permès incorporar en benefici del client. Així mateix, també disposem d’una flota de vehicles funcionals per a una eficaç mobilitat a cada servei específic i particular.

La nostra professionalitat i el nostre esperit d’innovació ens fan ser-hi presents i incorporar les últimes novetats del sector exposades a les principals fires nacionals i internacionals.

La recompensa de la feina ben feta és l’oportunitat de fer més feina fen feta. (Jonas Edward Salk)