Conceptes

Marbre

El marbre, principalment compost per carbonat càlcic, una tradició d’elegància i bellesa que ha sabut mantenir-se des de temps immemorables, sent una roca metamòrfica massissa, ha estat i continuarà sent sinònim de luxe i esplendor, revalorant tots els espais on es troba.

Granit

Duresa natural, és una roca ígnia plutònica, formada principalment per quars, feldspat i mica. Podem trobar des dels tons més clars als més negres. Per la seva baixa porositat, duresa i ventall de tonalitats és ideal per fer taulells de cuina, però també per revestir façanes per la seva resistència a altes temperatures. També podem descobrir-los a escales, paviments, etc.

Pissarra

La pissarra és una roca metamòrfica dorigen sedimentari. Sol estar dividida en primes làmines o capes. Principalment està composada per quars i moscovita. Per la baixa porositat i la seva resistència, la pissarra pot ser utilitzada tant a l’exterior com a l’interior, ens la podem trobar tant a cobertes, com a jardins, façanes, murs, coronació de piscines oa interiors com revestiments de banys, paviments, decoració de xemeneies, etc…

Arenisca

La pedra sorrenca és una roca sedimentària amb tonalitats variables, formada en entorns aquàtics al llarg de períodes prolongats. Les seves qualitats són influenciades pels minerals que es dipositen en el procés de formació. Àmpliament utilitzada en construcció i decoració a causa de la seva bellesa i durabilitat.

Desplaça cap amunt
Ves al contingut