Mètode

Compromís amb l’excel·lència

Per facilitar la selecció de materials, disposem d´una exposició on mostrem una àmplia varietat de materials, colors, textures i acabats en forma d´espais prototip.

El nostre objectiu és ajudar-te a trobar l’opció perfecta i que més s’ajusti a les teves necessitats, així com a les de casa teva. T’assessorem per garantir que trobis el material ideal per a tots els teus projectes.

La teva satisfacció és la nostra màxima prioritat, per això ens assegurem que el procés sigui fluid i sense preocupacions per a tu.

Descobreix el nostre mètode únic a DECMAR VALLES S.L., un procés productiu dissenyat per garantir l’excel·lència a cada etapa, des de la selecció de materials fins a la instal·lació final. El nostre compromís amb la qualitat ens distingeix al sector de marbres i granits.

Recepció, revisió i control de qualitat dels materials: Ens assegurem que tots els materials que rebem compleixin les nostres exigències i estàndards de qualitat.

Emmagatzematge de la matèria primera: Organitzem i emmagatzemem els materials de manera eficient per facilitar-ne l’ús en la producció.

Presa de mesures: Realitzem personalment la presa de mesures amb precisió, fent així un seguiment inicial abans d’executar qualsevol manipulació del producte.

Tall a mida: Utilitzem tecnologia d’última generació per fer els talls més precisos i garantir així un ajustament perfecte.

Acabats: Executem minuciosament qualsevol elaboració triada pels nostres clients, duent a terme una execució perfecta i impecable, on qualsevol detall ens asseguri la funcionalitat i estètica contractada pels nostres clients.

Transport i muntatge: Ens encarreguem del transport i de la instal·lació final dels materials, brindant als nostres clients un servei complet i sense complicacions. La teva satisfacció és la nostra màxima prioritat, per això ens assegurem que el procés sigui fluid i sense preocupacions per a tu.

Desplaça cap amunt
Skip to content