Compromís amb l’excel·lència

Per facilitar la selecció de materials, disposem d’espais específics on mostrem una àmplia varietat de materials, colors, textures i acabats, tant per exteriors com per interiors. Estem aquí per ajudar-vos a trobar l’opció perfecta que s’ajusti a les vostres necessitats. El nostre objectiu és facilitar i garantir que trobis el material ideal pel teu projecte.

Descobreix el nostre mètode únic a DECMAR VALLES S.L., un procés productiu dissenyat per garantir l’excel·lència a cada etapa, des de la selecció de materials fins a la instal·lació final. El nostre compromís amb la qualitat ens distingeix al sector de marbres i granits.

01

Recepció, revisió i control de qualitat dels materials: Ens assegurem que tots els materials que rebem compleixin les nostres exigències i estàndards de qualitat.

02

Emmagatzematge de la producció: Organitzem i emmagatzemem els materials de manera eficient per facilitar-ne l’ús en la producció.

03

Presa de mesures, plantilles i especejament específic de materials: Realitzem el mesurament i el tall dels materials amb precisió per garantir un ajustament perfecte a cada projecte.

04

Tall, manipulació i comprovació d’elements: Utilitzem tecnologia d’última generació per tallar i manipular els materials i verificar sempre la qualitat de cada peça.

05

Assemblatges, acabats i control de qualitat: Treballem en els detalls finals de cada peça, assegurant-nos que cada assemblatge i acabat compleixi les nostres altes expectatives de qualitat.

06

Transport, muntatge i instal·lació final: Ens encarreguem del transport i la instal·lació final dels materials, brindant als nostres clients un servei complet i sense complicacions. La teva satisfacció és la nostra màxima prioritat, per la qual cosa ens assegurem que el procés sigui fluid i sense preocupacions per tu.

Desplaça cap amunt
Skip to content